Bir şeyler böyle başladı

Şairin dediği gibi, "her şey birden bire oldu ... aşk birdenbire, sevinç birdenbire" 

Öylesine koşuşturmacayla ve birdenbire oldu ki her şey, biz bile bu kadarını hayal etmemiştik. Her şey hızla olup biterken yapabildiğimiz en akıllıca şey, aslında ne istediğimiz, neyin peşinde olduğumuzu aklımızdan çıkarmayıp atacağımız her adımı bu doğrultuda belirleyebilmemiz oldu. 

Kısıtlı zaman ve bütçeyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabaladık. Ev için yaptığımız ve aldığımız her şeyde, bir an önce İzmir'e dönebilmem ümidiyle, ileriye dönük bir sürü borç edinmemek için "Eşyalar bizi kullanmasın, biz onları kullanalım" mottosunu benimsedik. 

Bu doğrultuda kimi zaman ihtiyaç duyduğumuz şeyleri lüks sayılabilecek ürünlerle giderip etrafını başka şeylerle doldurmadık, kimi zaman da lüks yerine daha düşük maliyetli ama yine bizim istediğimiz şeyler olan ürünlerle karşıladık. Alışverişlerimizi tamamlamada en çok kullandığımız internet sitelerinin başında ise hepsiburada geliyor. Sonrasında evidea, evmanya ve n11. Ve hatta neredeyse hiçbir şeyi dokunup, hissederek almayı başaramadık ama aldığımız şeyler bizi mutlu etmeye yetti.

Yorumlar

En Çok Okunanlar